About us

Preben Tellefsen AS ble startet i 1992 av Anne Berit og Preben Tellefsen. De leverte uniformer til blant annet norske McDonald`s. I tillegg hadde de egen produksjon av silkeslips og tørklær fra Italia - som gaveartikler for bedriftsmarkedet. Etter flere år med salg av uniformer og sko kombinert, har man gått over til å rendyrke sko som hovedprodukt, og Preben Tellefsen AS er i dag en anerkjent leverandør av arbeidssko til det profesjonelle markedet i Norge og Sverige. Selskapet er også i ferd med å etablere seg i Finland og Danmark.

Shoes for Crews er en uforbeholden suksess - sklisikre og behagelige sko som brukes i internasjonale fast-food-kjeder, hotellgrupper og facility-services – både på land og off-shore. Skoene er med på å forebygge skliulykker og sykefravær. Tellefsen er også distributør av arbeidskolleksjonen ECCO PROF, en profesjonell kolleksjon som er utviklet for politi, ambulanse og sikkerhetsselskaper. Selskapet deltar i offentlige anbud, og har erfaring fra kontrakter med politi, ambulanse, forsvar og sikkerhet.

Preben Tellefsen AS ble utnevnt til Gasellebedrift i 2016, sertifisert som Miljøfyrtårn i 2018 og ISO-sertifisert i 2019. Selskapet har kontor i Kristiansand, distribusjon og lager i Kristiansand og Strømstad.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×